Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Wil jij nooit meer een uitnodiging missen of weten wanneer er een training is?
Webinars kunnen terugkijken én in contact komen met je collega's in de regio?

Meld je dan aan voor het regioplatform 1SociaalDomein Geweld in Afhankelijkheidsrelaties Haaglanden, gestart door GGD Haaglanden.

Op het regioplatform helpen en vinden professionals elkaar met vragen, casuïstiek en dilemma's. Zo versterken we elkaar, staan we in verbinding en leren we van elkaars ervaringen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, vragen uit het netwerk en deskundigheidsbevordering. Of je nou een uitvoerend hulpverlener, ambtenaar, onderzoeker of vrijwilliger bent. 

Kick-off 9 mei
Graag nodigen we jou van harte uit voor de Kick-off van het platform. Tijdens de kick-off neemt de GGD Haaglanden je mee in het nieuwe 1SociaalDomein platform Geweld in Afhankelijksheidsrelaties voor professionals in de regio Haaglanden en wat dit voor jou kan betekenen. Dit platform is voor professionals en vrijwilligers die werken in de regio Haaglanden. 

Datum: Op 9 mei 2023
Tijdstip: 14.30 tot 15.30 uur
Locatie: online

Hoe meld ik me aan?
Ga dan naar https://giahaaglanden.1sociaaldomein.nl/videosessies en meld je aan voor de Kick-Off door op de gele “Ik ben erbij” knop te klikken.

Door de constante digitale ontwikkelingen is dit dé manier om regionaal, digitaal te kunnen samenwerken. Het Regioplatform biedt de mogelijkheid om o.a. inhoudelijke vragen aan elkaar te stellen en themagroepen op te starten om met directe collega’s in beslotenheid te kunnen samenwerken. Denk bijvoorbeeld ter ondersteuning van met multidisciplinair, online intervisie of
Deskundigheidsbevordering. Het platform biedt hiervoor een beveiligde omgeving.