Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Wat als je iedere dag alleen je eten moet eten voor de tv is dat dan verwaarlozing? Moeten ouders mee kunnen kijken bij het online gedrag van hun kinderen? Of heb je het recht op iedere dag een gezonde maaltijd of snoep? 

Kinderrechten zijn speciale regels voor kinderen die hen extra beschermen. Het zijn rechten die minimaal nodig zijn om ervoor te zorgen dat je als kind gezond en veilig kunt opgroeien. Toch worden wereldwijd nog regelmatig kinderrechten geschonden. 
In de Week tegen Kindermishandeling, met als thema #PraatMetElkaar, organiseert GGD Haaglanden samen met De Kinder- en Jongerenrechtswinkel voor groep 7 van OBS 't Palet een kinderrechtendebat. 

Volg het live
Volg het debat live van 10.00 tot 11.30 uur via een livestream met je klas. Prikkelende stellingen, een stukje storytelling maar vooral ruimte voor een goed gesprek. 
Onder leiding van gespreksleider en comedian Farbod Moghaddam en een deskundige jury gaan kinderen op speelse wijze met elkaar in debat over kinderrechten en het belang ervan. Kijk je mee?

Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de e-mail. Deelname is gratis.
Stuur deze uitnodiging gerust door naar mogelijk belangstellenden. 

Vragen?
Neem contact op met: Fatima Bouddokar fatima.bouddokar@ggdhaaglanden.nl