Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Je bent aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling (met eventueel een specifiek aandachtsgebied zoals ouderenmishandeling, VGV, mensenhandel of anders) en hebt de training tot aandachtsfunctionaris al gevolgd. Hoe ga je nu verder, lukt het jou om de meldcode in jouw organisatie te implementeren? Hoe geef jij je rol vorm? Waar loop je tegen aan?  

Samen met de trainer en de andere deelnemers kijken we naar hoe ieder het lukt om de rol als aandachtsfunctionaris in de organisatie neer te zetten. Waar loop je tegen aan en wat gaat juist goed? Daarnaast is er ruimte om casuïstiek in te brengen. Heb je een lastige casus of juist een die heel goed liep?  

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op: meldcode@ggdhaaglanden.nl.

Maak jij ook al deel uit van ons regionale netwerk? Wil jij op de hoogte blijven van ons scholingsaanbod en bijeenkomsten? Maak dan een account aan op ons channel www.giahaaglanden.nl   Hier vind je informatie, webinars, bijeenkomsten en trainingen, maar kan je ook in contact komen met andere professionals in de regio en elkaar vragen stellen en antwoord geven.

Deze bijeenkomst zit vol. Je kan je wel nog aanmelden voor de reservelijst.