Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Op donderdag 30 juni van 16.00 – 17.00 organiseert Augeo Foundation een webinar over gespreksvoering.

Dit webinar is bedoeld voor professionals die in hun werk regelmatig het gesprek aangaan met ouders over zorgen van de situatie thuis. Denk hierbij aan professionals in de wijkteams, de jeugdhulpverleners en bijvoorbeeld praktijkondersteuners huisarts (POH).

Jeanine van Leeuwen geeft dit webinar. Ze heeft 14 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening en geeft tegenwoordig trainingen en workshops over de meldcode. Ze gaat in op hoe je vanuit de samenwerking in gesprek gaat met opvoeders over zorgen. Hoe blijf je naast ouders staan en bespreek je wel ook de zorgen die er zijn?


Aanmelden
Je kan je aanmelden via het channel ‘Veiligheid in gezinnen’ van Augeo Foundation op 1SociaalDomein. Ga daar naar de Videosessie en klik op ‘Ik ben er bij’.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan voor ons Augeo kanaal ‘Veiligheid in gezinnen’ op 1SociaalDomein door een nieuw account aan te maken, en volg bovenstaande stappen. (LET OP: je Augeo-account werkt hier niet!) Bij vragen over de aanmelding kun je Augeo uiteraard mailen.