Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Veilig Thuis Haaglanden organiseert een kennisbijeenkomst voor professionals uit de regio met interesse in het werk van Veilig Thuis. Het kennisevenement staat in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en kennis uitwisselen. Op het programma staan o.a. spreker Naomi Dessaur, de theatervoorstelling ‘Waar geen woorden voor zijn’ en vertellen professionals van Veilig Thuis over hun werk.

Naomi Dessaur
Inspirerende spreker Naomi Dessaur, genomineerd voor ‘Vrouw in de Media Award’, maakt al meer dan 20 jaar huiselijk geweld, kindermishandeling, seksualiteit en veilig opgroeien bespreekbaar. Ze is regelmatig in de media rondom deze thema’s, blogt veel vanuit zowel Dessaur Trainingen als Naomi Maakt Bespreekbaar, spreekt geregeld op congressen en symposia.

Waar geen woorden voor zijn
Je bent een kind en je hebt geen woorden voor datgene wat je overkomt. Een volwassene die je vertrouwt doet dingen met je die je niet fijn vindt. Je durft er met niemand over te praten. Wat betekent dat voor een kind, om zo’n groot geheim met zich mee te dragen? Een indringende voorstelling waar alle aspecten die samenhangen met seksueel misbruik voorbij komen.